Marginalen bank: Bolån och Privatlån

Marginalen Banks Olika Lån

t?a=915035447&as=1256000070&t=1&tk=0&i=1

Flexibla lån anpassade efter dina behov

Med Marginalen Bank kan du ta del av konkurrenskraftiga privatlån som är skräddarsydda för att passa olika ekonomiska situationer. Besök deras webbsida för en omfattande översikt över deras privatlån och de förmåner de erbjuder.

Förmåner och flexibilitet för att passa din livsstil

Med deras privatlån kan du låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet och få en individuell ränta baserad på din kreditvärdighet. Du har möjlighet att återbetala lånet över en period på upp till 12 år, vilket ger dig flexibilitet att anpassa avbetalningarna efter din ekonomiska förmåga. Dessutom kan du göra extra amorteringar eller lösa lånet i förtid utan extra kostnad, vilket ger dig frihet och kontroll över din ekonomi.

Enkel och snabb ansökningsprocess

Marginalen Bank erbjuder en enkel och snabb ansökningsprocess för privatlån. Du kan ansöka online och få snabbt besked på din låneansökan. De erbjuder även personlig rådgivning och stöd genom hela processen för att säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Flexibilitet även för bolån utan fast anställning

Allt fler i Sverige är egenföretagare, frilansare, fristående konsulter, projektanställda, gig-jobbare, vikarier eller deltidsanställda. Marginalen Bank förstår att den konventionella tillsvidareanställningen inte längre är en självklarhet och att människor är olika och inte alltid passar in i statiska modeller och mallar. Därför erbjuder de även bolån för personer utan fast anställning. Ett bra alternativ om man står i färd att byta bolån.

Marginalen Bank gör en heltäckande kreditprövning där de tittar på alla aspekter av din ekonomi istället för att fokusera på anställningsformen. För dem är det din betalningsförmåga som är viktigast. De strävar efter att erbjuda en individuell kreditprövning för att vara mer flexibla och kunna bevilja bolån även om du saknar en fast anställning.

Ansök om bolån utan fast anställning

Om du är intresserad av att ansöka om ett bolån utan fast anställning hos Marginalen Bank kan du följa följande steg:

 1. Du söker enkelt om bolån direkt på deras webbplats.
 2. Din Ansökan tas emot av en av deras bolånehandläggare.
 3. Efter att bolånehandläggaren har granskat din ansökan kommer ett beslut att tas.
 4. Du förbinder dig inte till något förrän du skriver under ett låneavtal.

För att få goda villkor på ditt bolån utan fast anställning behöver du styrka dina inkomster. Om du har flera olika inkomstkällor kan det vara klokt att komplettera din ansökan med lönespecifikationer, utbetalningsbevis och annat som styrker dina inkomster.

Grundkrav för att ansöka om Bolån

För att ansöka om ett bolån hos Marginalen Bank behöver du uppfylla följande grundkrav:

 • Du ska ha fyllt 20 år och vara folkbokförd i Sverige.
 • Du ska ha en årsinkomst på minst 200 000 kr.
 • Om du har en medsökande ska era årsinkomster tillsammans utgöra minst 400 000 kr.
 • Om du är gift måste make/maka eller sambo/partner stå med på lånet.
 • Eventuella inkasso- eller Kronofogdeskulder måste lösas först.
 • Om du har en belånad bostadsrätt måste det befintliga bolånet flyttas över.
 • Du ska ha en kontantinsats på minst 15 % av köpesumman då bolånetaket är 85 %.
 • Fastigheten måste vara värderad och förmedlad av en registrerad fastighetsmäklare.
 • Kostnaden för lagfart och pantbrev står du som köpare för vid köp av fastighet.

Sammanfattningsvis kan Marginalen Bank erbjuda dig flexibla privatlån och även bolån utan krav på fast anställning. Genom att göra en heltäckande kreditprövning och fokusera på din betalningsförmåga kan de erbjuda skräddarsydda lösningar för dina ekonomiska behov. Besök deras webbsida idag för att lära dig mer och ansöka om ett privatlån eller bolån hos Marginalen Bank.

Rulla till toppen