Approva Företagslån

Approva: Företagslån Enkelt och Snabbt

Att söka företagslån hos Approva är smidigt och okomplicerat. Användare kan enkelt navigera till företagets hemsida och fylla i ansökningsformuläret. Efter ansökan inkommer tar det i regel inte mer än 15 minuter för Approvas handläggare att granska och svara på ansökan.

Approva Företagslån upp till 300 000

Processen

Återkoppling på låneansökan skickas till kundens e-post, och om lånet beviljas, skickas ett skuldebrev och proprieborgensavtal till samma adress. Efter undertecknandet av avtalet betalas lånet ut direkt till företagets konto. Genom denna snabba och effektiva process kan företagare ha tillgång till lånade medel på bara 15 minuter. Det bör noteras att utbetalningstiden kan variera beroende på bank och tidpunkt för ansökan. Approvas handläggningstider är vardagar mellan kl. 09:00 och 17:00.

Krav för Ansökan

Approva ställer inga oöverkomliga hinder för företagare som söker finansiering. Till skillnad från större banker, kräver Approva inte massor av dokumentation. De ställer dock vissa krav på de företag som ansöker om lån, inklusive att företaget ska vara svensktregistrerat, att sökanden ska vara folkbokförd i Sverige, att företaget ska vara ekonomiskt stabilt utan skulder hos Kronofogdemyndigheten, samt inneha en F-skattesedel. Det krävs även att sökanden har ett BankID för att kunna signera avtal.

Vad Skiljer Approva från Storbankerna?

Approva är snabb och pålitlig när det gäller företagslån. Till skillnad från traditionella storbanker, som ibland tvingar kunder att vänta flera veckor på ett kreditbeslut, erbjuder Approva snabba beslut och utbetalningar, ofta redan samma dag. De är en ny och innovativ aktör med en modern syn på kreditgivning, som inte är lika “fyrkantig” som de traditionella bankerna.

Approva arbetar pragmatiskt och ser till varje kunds unika förutsättningar, med ambitionen att hitta en lösning som passar varje enskild kund. De tillämpar individuell prissättning och håller det enkelt, med en fast månadsavgift som är densamma varje månad.

Om en potentiell kund får ett bättre erbjudande från en av Approvas konkurrenter, uppmuntrar företaget dem att kontakta dem för att diskutera deras prisgaranti.

Kreditupplysning och Betalningssvårigheter

Approva gör alltid en sedvanlig kreditupplysning i samband med låneansökan, för närvarande med hjälp av Bisnode. Om en kund hamnar i betalningssvårigheter, uppmanas de att kontakta Approva så snart som möjligt. Om en faktura inte betalas i tid kommer Approva att skicka ut en påminnelse och debitera en förseningsavgift. Om påminnelsen inte åtgärdas riskerar lånet att gå till inkasso, vilket kan resultera i personligt betalningsansvar för låntagaren.

Extra Amorteringar

Approva erbjuder också hjälp till dem som är intresserade av att göra extra amorteringar på sitt lån. De uppmanar sina kunder att mejla dem för att få mer information om hur processen fungerar.

Sammanfattning

Genom att kombinera snabb och effektiv service med en förståelse och pragmatisk syn på kreditgivning, strävar Approva efter att göra företagslån tillgängliga och hanterbara för svenska företag. De ser till att deras process är okomplicerad och tillmötesgående, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för företag som söker snabba och flexibla finansieringslösningar.

Rulla till toppen