Snabbfinans: Låna upp till 20 000

Få flexibel ekonomisk hjälp med en kontokredit från Snabbfinans

t?a=1039085374&as=1256000070&t=1&tk=0&i=1

Enkel och flexibel låneform för oförutsedda utgifter

Med en kontokredit från Snabbfinans får du en flexibel låneform som ger dig ekonomiskt skydd vid oväntade utgifter. Istället för ett snabblån kan du välja en kontokredit där du själv bestämmer nivån på din kreditlimit och hur stor del av krediten du vill utnyttja. De erbjuder direktutbetalning till de flesta storbanker för att säkerställa att pengarna finns tillgängliga när du behöver dem.

Tryggt om olyckan är framme

Med en kontokredit från Snabbfinans kan du känna dig trygg om olyckan skulle vara framme. De erbjuder snabbt besked och utbetalning så att du får tillgång till pengarna när du behöver dem som mest.

Flexibel återbetalning

Återbetalningen av deras kontokredit sker på ett flexibelt sätt. Du får månatliga aviseringsbrev och betalar endast för det utnyttjade beloppet. Du har möjlighet att göra extra insättningar när som helst för att minska dina räntekostnader eller helt återbetala krediten vid ett tillfälle. Valet ligger helt hos dig.

Egna uttag och en extra buffert

När din kontokredit är beviljad får du inloggningsuppgifter till plattformen Mina sidor. Där kan du logga in och göra egna uttag från din kontokredit när du behöver det. Du kan alltid ansöka om nya uttag i takt med att du gör inbetalningar. De behandlar dina uttag omgående för att du ska ha tillgång till pengarna snabbt. Med kontokredit har du alltid en extra buffert till hands när olyckan är framme.

Enkel hantering på Mina sidor

På Mina sidor kan du enkelt hantera din kontokredit. Du loggar in med en lösenkod som skickas via SMS och där kan du se dina fakturor, betalningshistorik, göra uttag eller höja din kreditgräns. Det är smidigt och enkelt.

Låna ansvarsfullt

Vid all form av lån är det viktigt att låna ansvarsfullt och endast inom din ekonomiska förmåga. Se till att inte låna mer än du kan betala tillbaka. Läs gärna mer hos Konsumentverket och Kronofogden för ytterligare råd och information.

Kontokredit kreditkostnader:

Om du är i behov av flexibel ekonomisk hjälp, ansök om en kontokredit hos Snabbfinans idag och få tillgång till din kontokredit redan idag.

Såhär lånar du

  1. Välj den önskade kreditgränsen för din kontokredit.
  2. Fyll i dina personuppgifter och personnummer.
  3. Verifiera din identitet och ansökan med Tink.
  4. Om din ansökan godkänns får du tillgång till dina personliga sidor där du kan göra en valfri utbetalning när du vill.
Rulla till toppen