Viaconto: Snabbt lån på 20000

ViaConto – Enkel kontokredit på upp till 20000

t?a=1263510000&as=1256000070&t=1&tk=0&i=1

ViaConto erbjuder enkelhet och flexibilitet när det kommer till kontokrediter för att möta dina lånebehov. Genom att uppfylla vissa villkor kan du ansöka om en kontokredit och få tillgång till en trygg buffert för oväntade utgifter. ViaConto strävar efter att erbjuda sina kunder en transparent och pålitlig kreditupplevelse utan dolda avgifter.

Så här ansöker du om kontokredit hos ViaConto

Ansökan om kontokredit hos ViaConto är enkelt och smidigt. Du börjar med att välja önskat belopp och klickar på “Ansök”. Därefter fyller du i dina personuppgifter och dubbelkollar det valda beloppet. När du är redo klickar du på “Ansök” och blir ombedd att signera ansökan med din E-legitimation. Efter att du har skickat in ansökan får du omedelbart besked på skärmen om du har beviljats lånet eller inte. Om du blir beviljad utbetalas kreditlånet till ditt konto samma dag, under kundtjänstens öppettider. Hur snabbt du får tillgång till pengarna beror på din bank, men senast nästa bankdag ska pengarna finnas på ditt konto.

Kostnader och villkor för ViaContos kontokredit

För att du ska vara medveten om kostnaderna och villkoren för ViaContos kontokredit, här är några viktiga uppgifter. Den månatliga räntan är 3,29% (dagsränta 0,11%) och årsräntan är 39,5%. Utöver räntan tillkommer en månatlig administrationsavgift på upp till 375 kronor (gäller inte om kapitalskulden är under 100 kronor på fakturadagen, det vill säga 10 dagar innan förfallodatumet). Det finns också en månatlig faktureringsavgift på 45 kronor. Du har möjlighet att återbetala hela kreditbeloppet eller göra extra amorteringar när som helst utan extra kostnad. Minsta uttagsbeloppet är 1000 kronor. När du har amorterat in minst 1000 kronor eller återbetalat hela krediten kan du göra nya uttag inom din kreditgräns.

Maximalt lånebelopp hos ViaConto

Hos ViaConto kan du ansöka om en kreditgräns mellan 1000 och 20 000 kronor. För nya kunder är den högsta kreditgränsen 6000 kronor. Om du har beviljats en lägre kreditgräns kan du senare ansöka om en höjning. Observera att du måste ha återbetalat din första kredit i sin helhet innan du kan ansöka om en högre kreditlimit. Ansökan om höjning görs enkelt via din kundprofil. Om du har förfallna fakturor hos ViaKredit eller ViaConto kan du inte ansöka om en högre kreditlimit.

När får jag pengarna insatta på mitt konto?

Beroende på vilken bank du har kan pengarna sättas in på ditt konto kort efter att du har beviljats kredit. Samma snabba utbetalning gäller också om du ansöker om uttag inom din beviljade kreditgräns. Om din kredit beviljas före kl. 13:30 på vardagar får du pengarna samma dag. Om din kredit beviljas efter kl. 13:30 eller under en helgdag får du vanligtvis pengarna nästa vardag.

ViaContos kontokredit – En flexibel lösning för dina lånebehov

ViaConto erbjuder en löpande kontokredit med en kreditgräns upp till 20 000 kronor. När du har beviljats din kreditlimit utbetalas hela beloppet till ditt bankkonto. Efter att du har amorterat en del av krediten kan du göra nya uttag inom den beviljade kreditgränsen. Det är kostnadsfritt att ansöka om kontokredit eller höjning av kreditlimiten, och du betalar endast för den del av krediten som du faktiskt utnyttjar. För att bli beviljad en kredit behöver du uppfylla angivna villkor, inklusive myndighet, att inte vara skyddad identitet eller under förvaltarskap, ha ett eget privatkonto i svensk bank, en egen mobiltelefon samt deklarerad inkomst i Sverige.

Viktigt att veta om ViaContos kontokredit

Det är viktigt att vara medveten om att ViaContos kontokredit räknas som en högkostnadsskuld. Därför bör du noggrant överväga din återbetalningsförmåga innan du ansöker om en kontokredit hos ViaConto.

Rulla till toppen